Hallo Hilversum!

In het weekend van 14 en 15 mei 2022 vindt de derde editie van de 035 Kwis plaats.

Deze quiz is een activiteit van Lionsclub Hilversum waarmee fondsen worden geworven voor het goede doel. Dat is het goede doel aangewezen door het winnende team van de 035 Kwis. Lionsclub Hilversum bracht u eerder al activiteiten zoals Het Voetstappenpad, en Het Groot Goois Dictee.

In deze kwis strijdt u met een team van 6 mensen met uw kennis over Hilversum tegen andere teams. Uw team moet vragen, opdrachten en cryptische puzzels oplossen. U moet op pad, maar u gebruikt ook uw computer. U heeft 35 uur de tijd om 50 vragen te beantwoorden — maar u kunt uw tijd binnen die 35 uur zelf indelen.

Vorm dus een divers team, met jong en oud, mannen en vrouwen, sportief of met veel kennis. Nodig collega’s, vrienden, leden van uw club uit om aan deze gezellige bezigheid mee te doen. Het winnende team heeft de meeste punten vergaard met het beantwoorden van de vragen. De uitslag wordt op 22 mei 2022 bekend gemaakt.

Voorgaande edities waren een groot success. Deelnemende en winnende teams waren zonder uitzondering enthusiast (en soms een beetje gefrustreerd). Volg deze site voor meer informatie, lees de spelregels, of beter nog: schrijf je in met je team voor de kwis. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. ⬅ Doe dat hier links!