035Kwis vragen

Hierbij een link om het 035Kwis vragenboek (als PDF) en het 035Kwis antwoordenboek (als Microsoft Word .docx bestand) te downloaden.

(Ook als je niet meedoet met de quiz kunt je het vragenboek downloaden. Mocht je alsnog besluiten mee te doen, schrijf je dan snel in… tot sluiting van de 035Kwis op zondag 15 mei om 21:00 accepteren we inschrijvingen – maar je zal natuurlijk wel een betaalverzoekje ontvangen als je een antwoordboek instuurt).

Download de bestanden hier: https://we.tl/t-QijeKvwl7x

In het antwoorden boek, vul je team naam in in de header. Tik je antwoorden onder de vragen. Verander de naam van het bestand naar je team-naam. Stuur je antwoorden boek en je foto’s in naar info@035kwis.nl vóór zondagavond 21:00 uur.

Als je meerdere keren dezelfde foto of vragenboek instuurt gebruiken we de laatste versie die op tijd is ingezonden.