Een voorbeeld van een vraag van de 035 Kwis…

Dit is een voorbeeld van een vraag uit de 035 Kwis. We hebben onze fotograaf op pad gestuurd om markante objecten in Hilversum te fotograferen. Helaas maakte hij selfies in plaats van het object te fotograferen. Kun je achterhalen wat hij hier had moeten fotograferen?

Het antwoord volgt volgende week!

Je team heeft 35 uur voor de 035 Kwis. Die tijd ben je niet continue bezig. Als je een team van 5-10 mensen hebt, geeft het niks als je al een theater afspraak hebt, of een etentje hebt gepland. Daarom krijg je óók 35 uur!

Een gedachte over “Een voorbeeld van een vraag van de 035 Kwis…”

  1. Stel Tjeerd de vraag: “Waar is dit?” Dan issie er als de kippen bij. Hij weet het dus. Even checken en JAWEL! Hij is lekker wakker dus. Zeker vroeg uit de veren vanochtend…

Reageren niet meer mogelijk.