Waar en wanneer…

Zaterdag 16 maart 2019, 10:00 – 11:00 — uitreiken vragenboeken

Zondag 17 maart 2019, 20:00 – 21:00 — vragenboeken met antwoorden inleveren

Zondag 24 maart 2019, 14:00 – 15:00  — antwoorden uitleg en prijsuitreiking aan 3 beste teams

Lokatie

De lokatie waar dit plaats vindt is Mout Hilversum, Marktplein 1, of Naarderstraat 8, Hilversum. Liefst kom je op de fiets, maar met de auto: parkeren kan op het Marktplein (gratis op zondag), of Silverpoint Markt, Q-park Hilvertshof of parkeergarage Gooische Brink. Houd er rekening mee dat er op zaterdag markt is… en de deadline op zondag 17 maart voor het inleveren is écht 21:00 uur.

Foto’s inzenden

Houdt er rekening mee dat er vereisten zijn aan de manier waarop je foto’s mag aanleveren. Dit omdat wij de inzendingen van verschillende teams niet willen verwisselen. Zie dat in de sectie over spelregels.

In de praktijk betekent dit dat je foto’s niet direct uit je smartphone naar ons kunt sturen. Je zult dus iemand met een computer moeten hebben naar wie je de foto kunt doorsturen, die de naam van het bestand kan aanpassen, en de grootte kan aanpassen.

Je mag alle foto’s in één keer naar ons toezenden op info@035kwis.nl via een dienst als WeTransfer.